duminică, 6 iulie 2008

... no subject ...

E duminica.. inca ... tarziu.. mai sunt cateva minute pana luni, si apropo de ce ziceam pe la inceputul intrarii de saptamana trecuta, ar trebui sa recurg iar la un subiect de backup because film n-am.. nada.. nexam.. n-am avut timp.. that's it.. No movie - no subject...

Subiect de backup ? ... hmmm... "Star Trek" ? iar.. ziceam ceva si despre asta parca saptamana trecuta. La fel ca atunci, ar fi probabil un sacrilegiu sa scriu acu', dupa o duminica de depanat cod open source de la amiaza pana in noapte, la ce stare am.. Altceva ?.. am stat si m-am gandit... "Rose Red" dupa Stephen King, mini-serie de acu cativa anisori, faina, da' am scris ceva ceva de horroruri si data trecuta (chiar daca o casa bantuita tine mai mult de atmosfera si de cu totul alt gen, mai ales cand e vorba de Stephen King) so.. poate next time... alt film ? hai, think.. ar trebui sa am totusi de unde-alege, la cat celuloid am "inghitit" de-a lungul timpului.. Stiu! "Ladyhawke"... am prins scena de final ieri dupa amiaza pe un post la TV si mi-am adus aminte.. superb film.. Rutger Hauer & Michelle Pfeiffer intr-o productie de acu vreo 20 de ani.. eternal curse - ea soim ziua, el lup noaptea... atmosfera a la "Stardust"... probabil de 5/5... so... ar fi iar un sacrilegiu sa scriu pe fuga... uffff.. bineeee.. facem legaturi... daca "Ladyhawke" nu, care ar aduce un pic a atmosfera de poveste cu "Stardust" atunci .. "Dragonheart" ! .. Probabil cel mai bun film ever made cu un dragon in rol principal, mai ales cuvocea lui Sean Connery. Pai, hai sa incepem. Ce-as mai putea sa zic... Deja parca incepe sa sune a cliseu.. Poate ar trebui sa imi mai citesc din intrarile trecute, ca tare ma tem ca am capatat ticuri de exprimare... unde eram? .. la un dragon vorbitor... Si ce faceam ? .. schimbam subiectul, ca nu prea mai stiam cu ce sa continui... clar, n-am (chef) nici de asta ( blame open source software for this - really :-p , just "made my day")

Oki, hai s-o las balta cu filmul pe sapt asta... totusi, ce-i mai sus merita, poate cu alta ocazie detaliez... Ce-as putea sa scriu despre altceva ? Ce-am mai scris pe blogul asta in afara de film ? Paiiii... "Chasing Rabits - partea III - the return of the Bunny". ... Neeeee... Ar trebui sa am o stare psihica ceva mai pozitiva pentru asa ceva... Ca veni totusi vorba, si apropo de sacrilegiile (fara legatura) de mai sus, am aflat de unul in curs saptamana asta... Cik in 2009 apare [drums rolling ... nu... mai degraba huiduieli si fluieraturi] "S. Darko" ....... continuare la "Donnie Darko" - cine a vazut filmul intelege legatura (si cu intoarcerea iepuroiului, si cu sacrilegiul). Ma bate gandul sa lansez un boicot... da' duc lipsa crunta de timp si fonduri si probabil sunt probleme mai arzatoare pe globul asta ( ca dezvoltarea de clienti VoIP open source ... nevermind, vorbeste furia acida adunata azi ... a se vedea ghilimelele totusi ). Daca tot am adus vorba de news pe saptamana asta am mai aflat si ceva de bine - [drums rolling pe bune de data asta] : Blizzard scoate "Diablo III" - pentru cine nu-i in tema tine de gaming. De fapt, stau si ma gandesc daca-i de bine sau nu... probabil ca nici da nici ba... nici da pentru ca mi-ar manca din timpul care si-asa nu-l am ... nici ba pentru ca mai mult ca sigur ca oricum n-o sa-mi manance din timpul care nu-l am pentru ca.. nu-l am, ... La gaming mai ajung din an in Paste (sau mai realist, cateva ore pe luna numarate pe deget(e) ) ... si asta pentru ca probabil as intra in sevraj daca as renunta complet + ink ma mai intereseaza domeniul si ca dezvoltare desi nu prea mai vad sa am cine stie ce tangenta in viitor ... oricum ca sa inchei cu asta is axat in special pe antichitati (care zbarnaie pe sistem din fericire), so "Diablo III" can wait.

Well... pana la urma mai scriu ceva concret, sau nu ? As putea sa scriu despre ... fenomenul Open Source :D dar tare tare tare ma tem ca va avea o nuanta extrema ultra-subiectiva dupa ... "peripetiile" din ultimii ani, nu numai cele de azi... la astea de azi adaugandu-se si ca pana in pranz mi-am achizitionat stocul de DVD-uri pentru o neaparat necesara partitie de Linux, care 1. o sa-mi pape ceva ceva din "Space, the final frontier!" = hard diskul si 2. mai grav, o sa-mi manance timp si probabil si nervi pana eliberez bucata de hard mentionata ca sa o pun in functie. Ma rog, sa fiu corect totusi... ultima parte tine de propria organizare.. nu de open source ... (desi motivul pt care am nevoie fix acu is teste care tre sa le fac musai cu ceva ce e exclusiv pe Linux si altfel nu prea am cum pentru ca ma tem ca .. nu suporta - chiar daca in teorie ar trebui sa poata fi portat pe Win .. da' teoria cu practica in OSS... ) .. Open source-ul din perspectiva dezvoltatorului din mediul asta are in sine alte belele, gauri, probleme... Sunt si parti bune, destule totusi... In fine... Nu cred ca mai e cazul s-o mai lungesc... nu de alta, da chiar incepeam sa scriu despre ceva :)) si nu mai avea nici un sens titlul... + ma tem ca nu intereseaza pe nimeni. In cazul in care ar rezista cineva pana la randul asta, probabil ori ar intra in categoria celor satuli de calculatoare in every day life, ori in a celor care nu au tangenta cu problema de fata ( la mijloc, mai greu :) ).

Hmmm... stau si ma uit mai sus.. Ultima chestie care am intentionat-o cand am pornit blogul asta a fost sa scriu chestii legate de propria persoana... Nu cred ca am exagerat inca pe directia asta, dar oricum cred ca e cazul sa ma opresc aici ca deja simt ca is prea aproape ... si oricum ... pt. o intrare intitulata "no subject" e suficient :) sper sa mai fie si cat de cat.. citibil... ( musai tre sa vad un film sapt viitoare... altfel... "Star Trek" :-p ? )

...

Anyway... am zis pe undeva ceva pe la inceput de "Dragonheart". Nush cand, daca si cu ce ocazie o sa apuc sa scriu mai mult. Si pentru ca tre sa-mi contrazic macar un pic titlul :), pentru ca in definitiv, e un blog despre film, si poate pentru ca starea de spirit curenta e cam .. blue :), si pentru ca pana la urma cateva imagini + o coloana sonora superba spun poate mult mai mult decat as ajunge sa scriu eu:







Don't forget to dream, wherever you'll ever be, will keep you alive...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu