miercuri, 12 noiembrie 2008

1 year ...

... of movie blogging = postare aniversara ( = sigur iar n-am timp sa scriu despre un film anume saptamana asta desi e abia la jumate :-p ) .

Ce-as putea scrie intr-o intrare despre un blog in sine caruia nu i-am facut reclama deloc in primul an si probabil nici nu stie prea multa lume de el ? (= habar n-am cine si cat de frecvent il viziteaza) Pai ... foarte multe n-ar fi de zis :) Primul lucru ar fi ca in ciuda faptului ca numarul de vizite (da, incredibil, exista :-p) e cam in scadere in ultima vreme si ca nici cu timpul nu stau deloc bine o sa merg pe ideea "never give up" si o sa-l mentin in continuare. Si o sa o fac probabil cam in aceeasi nota = bazandu-ma ca singur instrument de a anunta ca se-ntampla ceva pe-aici pe jalea de plugin de Yahoo 360 oferit de YM (pana la urma din rata de views per post comparata cu friends number ar arata ca functioneaza ... sau evident traiesc eu intr-o lume iluzorie si in spatele vizitelor nu-s decat random Google searches).

Multa lume ar considera probabil deplasat si aiurea mentinerea unui blog nepopularizat si mai ales, implicit, care n-aduce nici un venit ... Well ... am zis pe undeva prin postarile de inceput, daca nu chiar prin prima acu' un an, ca unul din motivele pentru care tin blogul asta e ca sa mai scriu si altceva in afara de cod (sau mai nou academic IT stuff) de care-s satul, si asta a ramas inca un motiv de baza daca nu chiar principalul. In al doilea rand il tin ca sa nu uit sa ma mai uit din cand in cand la un film, altfel perioadele de pauza la o activitate de genul asta ar ajunge din lipsa de timp la nivel de luni intregi (cum au fost pentru un an - doi inainte sa pornesc blogul) si in plus, nu de alta, dar poate candva, cumva, undeva o sa am ocazia sa ma apropii un pic mai mult de o industrie care ar fi fost prima optiune acum sase ani in urma, daca judecam mai putin pragmatic si realist :) In al treilea rand, asa cum am zis-o tot prin intrarile de pe la inceput de acum 12 luni, poate o sa-mi gasesc la un moment dat timp - pentru ca asta e principala problema - sa incerc sa lansez si o varianta in engleza la ce debitez, undeva unde sa fie ceva mai ... vizibila for everybody. Oricum, pe moment inca n-am cand sa ma ocup de asa ceva si in plus n-am nici cea mai vaga idee de cat "succes" s-ar bucura = habar n-am cat de aiurite is aberatiile postate (nu degeaba mi-am luat o masura de prevedere cu "neautorizata" din titlu) sau mai grav ... cat de boring sunt ...

Cred ca am scris suficient pentru o intrare care pana la urma n-are legatura cu tema principala a blogului (desi poate ar fi fost frumos sa gasesc un film interesant ca subiect aniversar - dar nu-i nimic, facem asta la 2 ani :-p). In final tin sa multumesc totusi cui isi mai arunca un ochi din cand in cand pe-aici (daca n-ar exista vizite probabil chiar ca as renunta), si sper ca e cat de cat useful ce scriu, macar uneori, ca recomandare de movie, si nu foarte ambiguu, complicat, plictisitor, etc, samd :).

Back next week, with a movie ;) ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu