sâmbătă, 25 octombrie 2014

The Expendables 3 (2014)



Nu asteptam prea multe de la "The Expendables 3". Reviewurile erau slabute. Si chiar daca partea a doua a fost o surpriza placuta, n-a reusit sa-mi stearga impresia vis-a-vis de episodul 1. Dar m-am prins repede ca partea a treia e totusi altceva repede ...

Repede = mai exact in debutul filmului cand un nou "expendable" e (re-)adus in the team. Si zice oricine orice ar zice, Wesley Snipes (ca de el e vorba) ca actor e mult sub-evaluat. A demonstrat-o aici, si in cateva alte filme (ma rog in special unde rolul de classic tough guy a fost lasat deoparte = "Liberty Stands Still" de exemplu). De fapt as putea zice ca filmul asta e dus de el, Antonio Banderas (las detaliile ca surpriza aici) si Mel Gibson ca main villain. Subiectul e in continuare prea simplu ca sa-l mai dezvalui, dar pana la urma, ca si in partea a doua - filmul asta nu e de vazut pentru subiect. Ci pentru acting, funny punch-lines, si un oarece feeling de old-school action.

Nu e asa de bun ca "Expendables 2". Nu mai avem o scena epica cu Chuck Norris. Nu-l mai avem pe Bruce Willis, dar avem un Harrison Ford luand la misto absenta (Google search "Bruce Willis" and "Expendables 3" and you'll get it) si la mansa unui dogfight cu elicoptere. Si cum am zis, better acting. In concluzie, still fun ;)

Rating: 3 out of 5




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu