luni, 3 iunie 2019

Summer-Fall 2019 Movie Preview (the brief version) - Part 2



Fara sa mai pierdem timp cu vreun intro, sa vedem ce ne promite toamna viitoare. In septembrie avem "Spies in Disguise", o animatie in care Will Smith prinde aripi ca agent secret. Na, probabil lipsa de prezenta in ultimul "Men in Black" trebuia compensata cu ceva...

...Si probabil o animatie nu-i suficient, asa ca il mai avem pe Will Smith si in "Gemini Man" in octombrie. Intr-o nota mai serioasa, pare un titlu mult mai promitator cu Ang Lee la regie, si o echipa mare de writers printre care Andrew Niccol ("In Time", "Lord of War", "Gattaca") si David Benioff (yes, I know that last GoT season sucked, but still...)

Mi-a placut fiecare din cele 5 instante de Terminator de pana acum, oricat o fi dat critica de pamant cu ultimele doua. Nu mi-e foarte clar insa cat si cum mai poate sa mai fie intoarsa povestea pentru a 6-a: "Terminator: Dark Fate", cu lansare in noiembrie, dar astept sa vad.

That's it. Vestea buna e ca in pauza asta de previews am avut bafta sa nimeresc vreo doua filme ok, deci am ce scrie next time ;) (in teorie, daca nu uit...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu