sâmbătă, 4 iunie 2011

2nd Part of Summer-Fall 2011 Movie Preview



Is serios presat de timp cu altele asa ca fara prea multa introducere intru direct in previewul de toamna cu titlurile ce au data de lansare in septembrie. Si ca sa mai lungesc un pic vara am zis sa pornesc cu ceva usor, fara cine stie ce pretentii. Daca anul trecut am avut (in caz ca nu ma lasa memoria legat de perioada) "Piranha 3D" (pe care personal nu l-am prins), anul asta avem ceva care pare in acelasi ton de "guilty pleasure light summer horror" ca sa scot un termen destul de cuprinzator, de data asta cu rechini .. de apa dulce .. : "Shark Night 3D"





Sarind un pic cu nivelul de la light la hard desi nu mai e vorba de horror ci thriller, tot in septembrie avem un remake dupa un film din 1971 - "Straw Dogs". Originalul regizat de Sam Peckinpah si cu Dustin Hoffman in rol titular, din ce stiu a fost destul de controversat la vremea respectiva si inca e considerat ca fiind un film destul de dur. Ceea ce cam lasa trailerul sa se vada si pentru versiunea noua:





Am zis sa ma risc si sa am si un pure action movie in lista din tura asta, desi am un feeling ca in cazul asta ar trebui sa repet a nu stiu cata oara ca intrarea curenta e un preview si nu o recomandare (a se citi mai mult printre randuri). Anyway .. macar storyul (atat cat se vede) pare sa aiba ceva potential pentru genul asta. Mai mult pentru "Abduction" ramane de vazut la final de septembrie:





Pentru octombrie, o sa incep cu "Take Shelter", ceva ce pare a fi o drama cu un usor iz de "Frailty" (pentru cine l-a vazut) ca atmosfera, mai putin partea de crime thriller. Ce e sigur e ca pe moment ratingul din prescreenings de pe IMDb e huge ...





Ceva ce nu credeam ca o sa ajung sa vad (si de fapt nici nu stiu daca am de gand sa vad mai mult de nivelul trailerului) e "The Three Musketeers" ... in 3D. Fara mai multe comentarii:





Dupa cum poate deja e clar de mai sus din octombrie deja apare problema obisnuita de cand scriu intrarile de genul asta - nu prea mai sunt trailere iesite pentru ce urmeaza sa apara :) Asa ca inchei luna cu ceva ce e mai mult un teaser care nici nu zice prea multe si nici nu pare extraordinar de promitator (in plus mai e si pentru un horror :-p). O singura chestie, regizorul, Kevin Smith, s-ar putea sa fie cunoscut pentru unii pentru cateva comedii (cum nu-s fan n-o sa stau sa extind mai mult CV-ul) - so the teaser for "Red State" presented by himself:





Din motivele amintite deja mai sus pe noiembrie nu am decat un singur titlu. Si cum nu puteam sa inchei sarind complet peste animatii, titlul e "Puss in Boots" = the "Shrek" spin-off, evident de la DreamWorks. Just a teaser for now:





Back next time with the normal weekly movie entry ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu