sâmbătă, 22 martie 2014

The Escape Artist (2013)




Cum din nou n-am apucat sa vad mai nimic in ultima saptamana, ma vad nevoit sa ma rezum la ultima productie made-for-TV pe care am prins-o, "The Escape Artist". Let's dig in it quickly, ca (evident) iar scriu pe fuga ...

Vorbim de o mini-serie made by BBC, care s-ar incadra ca gen la thriller. Subiectul pe scurt: Will Burton, avocat de succes in baroul englez, fara un singur caz pierdut, ajunge sa salveze de la condamnare un criminal in serie. Care killer insa, in ciuda rezultatului, nu-i multumit ca apararea nu vine la pachet si cu strangeri de mana (sau cu alte cuvinte e frustrat de raceala aparatorului). Si cum nu-i prea sanatos sa superi un serial killer, ce urmeaza ... se vede in film ;)

Ca mai in toate productiile made in UK, distributia isi face treaba extrem de bine. In rest insa, n-am idee cum functioneaza sistemul judiciar britanic, dar povestea pare extrem de nerealista. Fara sa dau cine stie ce spoilers, achitarile pentru crima din film sfideaza orice bun simt. Finalul insa pare a se apropia un pic de normalitate (intr-un mod oarecum ironic, avand in vedere desfasurarea). Overall, cand e imposibil sa gasesti timp pentru un film intreg cap-coada, e o productie ok de vazut pe bucatele - 3 episoade de o ora - suficient de bine separate ca sa nu te piarda inainte de urmatorul dar sa poti lua o pauza pana la concluzie ;)

Rating: 3 out of 5




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu