duminică, 2 decembrie 2012

Part 2 of Winter-Spring 2012-2013 Movie Preview


Pentru partea a doua a intrarii de preview, incep cu "Oz: The Great and Powerful", programat pentru lansare in Martie la anul. E un prequel la povestea clasica, si desi arata a Tim Burton din ce vezi in trailer nu e (din fericire, daca ne uitam la "Alice" spre exemplu, titlu cam neinspirat mentionat ca referinta la producatori). Regia apartine lui Sam Raimi (trilogia "Spiderman", trilogia "Evil Dead", etc), ceea ce ma face sa sper suficient de mult.





Mie mi-a placut primul "G.I. Joe" in ciuda recenziilor de la vremea respectiva. A avut un story macar care era un pic mai complex decat the usual superhero movie (pana la urma nu e un superhero movie .. dar comparatia tot s-ar putea aplica). Continuarea, intarziata cu un an, ma tem insa ca o sa fie cam dezastru daca ma uit la CV-ul regizorului ... "Step Up 2", "Step Up 3D", "League of Extraordinary Dancers" ... Mai bine ma opresc aici, dar mai urmeaza ... But we have Bruce Willis. And Adrianne Palicki in the red dress ;)





Inchei Martie cu "The Host". Singurul motiv pentru care am pus titlul asta in lista e regia de Andrew Niccol care m-a surprins relativ placut cu "In Time" nu demult (desi "Gattaca" care e considerat clasic mi se pare fad si boring). Mai mult conteaza probabil ca e o ecranizare dupa alt roman "de succes" a lui Stephenie Meyer ("Twilight" in caz ca nu suna cunoscut, si mai multe nu mai tre' sa spun).





Pentru Aprilie nu prea am nici un trailer la indemana. Asa ca o sa vin cu o anti-recomandare ("sustinuta" totusi mai jos si de trailer - rated R). Tot ziceam undeva mai devreme de "Evil Dead" din filmografia lui Sam Raimi. Cine e amator de horror e imposibil sa nu stie despre ce e vorba. Ei, la anul cica vine remakeul ... Ce noutati aduce remakeul ? No Ash, aparent. Din nou, cine stie despre ce vorbim aici, cred ca e in asentiment cu mine ca "Evil Dead" fara Bruce Campbell in rol de Ash e greu de sustinut .. dar fara Ash deloc ca personaj e de-a dreptul blasfemie. Si mai naspa e ca Bruce Campbell chiar a sustinut proiectul, fiind producator ($, $ .. and again $). Tot ce ramane de sperat, e ca ce se vede mai jos e egal cu 0 vis-a-vis de versiunea finala - in termeni de subiect, feeling, etc. Din pacate singurul horror care a reusit sa dea peste cap impresia din faza de trailer in ultimii ani a fost "The Cabin in the Woods". Si nu stiu de ce dar nu cred ca se intentioneaza ceva similar.





Din pacate nu avem inca trailer pentru urmatorul "Star Trek" care e top of the list in ce astept eu pentru la anul, asa ca o sa inchei mai scurt intrarea de preview cu "Iron Man 3". Lansare in Mai. Presupun ca se stie cat de cat (cel putin de cine mai arunca din cand in cand cate un ochi pe aici), cam ce parere am despre super-hero movies. Nu difera nici in cazul de fata. Pare tot "yet another one" dupa tipicul clasic. Totusi, ca in general azi, iar trebuie sa fac o referinta la regie, care e diferita de primele doua parti. Tura asta e semnata de un scenarist de profesie - Shane Black (si evident avem acelasi nume si in dreptul scriptului). Poate nu zice multe, asa ca ar trebui sa dau ceva referinte - toata seria "Lethal Weapon", "The Long Kiss Goodnight", "The Last Boy Scout", "Kiss Kiss Bang Bang", "Last Action Hero". Daca nici acu' nu e clar check the titles on IMDb ;)





Back next week with a really good movie ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu