luni, 2 mai 2016

Man in the High Castle

Existence is complicated. Existence is weird. Existence is a novel. Cam asa probabil ar arata un tagline de marketing pentru cartea scrisa acum mai bine de 50 de ani de P.K.Dick. Probabil una din primele incercari de istorie alternativa in care WW2 a avut alt final, premiata cu un Hugo la timpul respectiv. Si ecranizata relativ recent intr-o serie care deviaza multisor de la original, dar ofera suficient interes pentru privitor, si pastreaza la un nivel decent un aer de PKD ... Cel putin pentru primul sezon. Mai departe om vedea ...

Cu parere de rau, n-am dispozitia necesara sa extind descrierea, dar avand in vedere ca neglijez in ultimul timp blogul, am zis sa mai recuperez macar cu o recomandare scurta + un Sarbatori fericite ! pentru zilele de Paste ramase :)

"It is far from easy to be a good man. In fact, as one gets older, it becomes more and more difficult to know what a good man is. Yet it also becomes increasingly important to at least try." (Man in the High Castle, series I, episode 10)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu